Als je een bijeenkomst organiseert moet de zaalruimte waarin je die houdt precies kloppen bij het beeld dat jij hebt van jouw bijeenkomst, meeting of vergadering? Verrassingen zijn niet toegestaan. Alles moet kloppen! Daarvoor is het noodzakelijk dat je vooraf precies weet wat de juiste zaal jou te bieden heeft.

Bij Sportcafé, Sport- en Zalencentrum De Camp hebben we de perfecte zaalruimte voor jouw bijeenkomst. Waarom? Omdat we meerdere zalen ter beschikking hebben die perfect passen bij het beeld dat jij hebt van een ruimte. We hebben alle mogelijkheden van onze zalencentrum handig en overzichtelijk vastgelegd in een Zalen- en Arrangementen overzicht.

Als jij bepaalt hoe jouw zaalruimte eruit moet komen te zien, en van welke extra mogelijkheden jij gebruik wilt maken, check dan het zalen- en arrangementen overzicht via https://www.decamp.nl/zalen/  en bepaal zelf in één oogopslag welke zaalruimte het best past bij jouw verwachtingen. Zo eenvoudig is het.

Realiseer je daarbij dat De Camp 220 gratis parkeerplaatsen pal voor de deur heeft en jouw bijeenkomst, meeting of vergadering kan niet mislukken. Heb je speciale wensen of behoefte aan meer maatwerk? Alles is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op en bel 033-2864748 of mail ons op info@decamp.nl. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van ons contactformulier via https://www.decamp.nl/contact/  Vertel ons je wensen en verwachtingen en samen maken we ze waar! Sportcafé, Sport- en Zalencentrum De Camp heet jou en jouw gasten meer dan van harte welkom!