logo de camp voor vergaderingen sporten eten en drinken

Bezoek aan de camp na 25 september 2021

Ondertussen zijn voor ons de regels voor horecabezoek na 25 september 2021 helder en duidelijk. We worden verplicht om aan de deur voor toegang tot ons sportcafé te gaan controleren.

We controleren op de aanwezigheid van een geldig coronatoegangsbewijs door te vragen naar het  vaccinatiebewijs of een actuele en geldige PCR test. Blij zijn we er niet mee, maar Sportcafé De Camp gaat zich wel aan deze verplichting houden.

Op deze manier willen we een bijdrage leveren in de ‘eindsprint van het gevecht’ tegen het Coronavirus.

Theatervoorstellingen ‘Oud worden met zorg’

De theatervoorstellingen van ‘Oud worden met zorg’ in onze Campzaal mogen weer bezocht worden door maximaal 200 bezoekers per voorstelling.

Dat houdt in dat wij alle bezoekers aan de zaaldeur controleren op de aanwezigheid van een geldig vaccinatiebewijs of een actuele en geldige PCR test. Alleen met een geldig vaccinatiebewijs of PCR test kunnen we bezoekers binnenlaten.

Zonder geldig coronatoegangsbewijs is er helaas geen toegang. Dat betekent dat alle bezoekers in de pauze zonder controle ons sportcafé binnen kunnen voor een hapje en/of een drankje. Iedereen is per slot van rekening al gecontroleerd.

Zaalverhuur

In de periode na 25 september 2021 gelden er geen Corona beperkingen meer bij het huren of gebruikmaken van één van onze zalen.

De maximale capaciteit van de zaal kan weer gebruikt worden. Kijk hier voor een volledig overzicht van de capaciteiten en faciliteiten.

Voor bezoek aan ons sportcafé voor, tijdens of na het gebruik van onze zalen geldt dat aan de deur van het sportcafé wel wordt gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs.

Coronamaatregelen Sportcafé De Camp

Onderstaande regels gelden vanaf zaterdag 25 september.

  • De anderhalve meter maatregel geldt niet meer;
  • Iedereen is dus weer van harte welkom;
  • Bij binnenkomst van het sportcafé wordt altijd gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs door middel van het vaccinatiebewijs of een actuele en geldige PCR test;
  • Zonder geldig vaccinatiebewijs of PCR test kunnen we je helaas niet binnenlaten; wij zijn als sportcafé De Camp verantwoordelijk voor de veiligheid van al onze gasten;
  • Bij toegang ontvang je een gekleurd polsbandje. Zorg ervoor dat je deze goed zichtbaar draagt;

Als sportcafé de Camp willen we het liefst iedereen toelaten. Gastvrijheid is voor ons het allerbelangrijkste.

We moeten echter waken voor de veiligheid van al onze gasten. De laatste loodjes van deze Corona-pandemie zijn misschien wel het zwaarst. Laten we het samen goed doen en zorgen voor elkaars veiligheid.

Het team van sportcafé De Camp vertrouwd erop dat iedereen begrijpt dat deze toegangsmaatregel tot ons sportcafé noodzakelijk is. Wij hopen dat we snel weer iedereen zonder coronatoegangsbewijs of PCR test toe kunnen laten.

Het team van Sportcafé De Camp.

Treeker-/ Poortzaal

Max. 50 - 70 personen.

Geschikt voor trainingen, vergaderingen en workshops.

Bekijk ook onze arrangementen.

Campzaal

Max. 100 - 200 personen

Uitermate geschikt voor congressen en voorstellingen.

Wij hebben ook arrangementen.

Sportzalen

Max. 800 - 1.000 personen

Voor congressen, evenementen en voorstellingen.

Verschillende arrangementen.

Sportcafé

Max. 250 personen.

Voor (na-)borrelen, lunch en diner.

Bekijk de mogelijkheden.