logo de camp voor vergaderingen sporten eten en drinken

Het team

In zalen-sportcentrum en sportcafé De Camp werkt een hecht team elke dag weer om ervoor te zorgen dat de bezoekers gastvrij worden ontvangen.

Schoonmaak, keuken en bediening: het ‘de Camp’-team staat voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat je je thuis voelt tijdens een bezoek aan de Camp. Of je nu komt sporten, de theater zaal bezoekt of gezellig komt eten of drinken in ons Sportcafé: wij staan voor je klaar!

Pure gastvrijheid: je bent van harte welkom!

Na het sporten nog ‘even’ blijven hangen, na de vergadering informeel napraten of gezellig wat eten en drinken? Het is niet voor niets dat het Sportcafé door onze gasten ‘de huiskamer van Woudenberg’ wordt genoemd.

We zien veel sporters die na hun training of wedstrijd iets langer blijven hangen dan ze van plan waren, oude vrienden die bijkletsen onder het genot van een drankje en mensen die na een lange vergadering echt even bijkomen. Geniet van een gezellige avond met oude bekenden of maak nieuwe vrienden aan onze bar.

Jolanda

Jolanda

Mijn naam is Jolanda en ik werk sinds 1992 in Sportcafé De Camp. Ik vind het ontzettend leuk om in De Camp te werken omdat hier mijn ziel en zaligheid ligt. Op alle momenten van de dag is het heerlijk om onze gasten zich in De Camp thuis te laten voelen. Zelf werk ik vooral de avonden. Overdag hou ik me vooral bezig met de bedrijfsvoering van De Camp. Want daar gaat ongemerkt best veel tijd in zitten. Gastvrijheid zit volledig in mijn DNA. Zonder gastvrijheid is er voor mij geen gezelligheid mogelijk. Daarom ben ik blij dat ons hele team zo denkt en doet.

We hebben een geweldig team waarmee we samenwerken. Ik zou zeggen, kom snel een keer naar de Camp om te sporten of te vergaderen, en kom daarna lekker genieten in ons sportcafé. Ik ben jou, samen met mijn team heel graag van dienst.

Marco

Marco

Ik ben Marco. Ik ben actief in en voor Sportcafé De Camp sinds 2014. Vanaf juni 2023 ben ik samen met Jolanda mede-eigenaar van het Sportcafé, en beheerder van het Zalen- en Sportcentrum. Daarnaast verzorg ik met veel plezier de sales, de communicatie en de marketing voor De Camp. Ook het technisch onderhoud van het hele pand valt onder mijn takenpakket.

Ik ben ook heel graag samen met mijn collega’s te vinden achter de bar van ons sportcafé. Minstens zo leuk vind ik om samen met Jolanda en ons team na te blijven denken over de toekomst en de groei van De Camp, en hoe we alles voor jullie als gasten nog beter kunnen maken.

Gastvrijheid zit in alles wat we als team doen bij De Camp. Voor al onze gasten. Voor mij is het een feestje om daar onderdeel van te zijn. Ik hoop jullie snel (weer) te ontmoeten in De Camp en in ons gezellige sportcafé.

Erwin

Erwin

Ik ben Erwin, beter bekend als Kuk. Ik werk in de Camp vanaf 1991. Ik ben er dus bijna vanaf het begin bij. Al die jaren ben ik verantwoordelijk voor het strak en netjes houden van De Camp. Daarnaast sta ik enkele avonden achter de bar. Echte drukke avonden vind ik leuk. Hoe hectischer hoe beter, dan ben ik op mijn best.

Voor mij is het belangrijk dat jij als gast met een goed gevoel weer naar huis gaat. Want tevreden gasten komen zeker weer terug.

Martine

Martine

Ik ben Martine. Ik werk sinds 2010 in De Camp. Je kunt me meerdere dagen per week achter de bar vinden, en soms in de keuken. Ik vind het heerlijk om het jou als gast zo aangenaam mogelijk te maken. Ik help graag om jouw zaal klaar te zetten voor gebruik, en om een heerlijke lunch te bereiden. Natuurlijk ben ik er ook tijdens de koffiepauze in de middag voor een heerlijk bakkie of een frisje. Ik heb maar 1 doel, jouw studie of vergaderdag bij ons moet probleemloos verlopen, want:

Ben je bij ons te gast en heb je een vraag, kom gerust naar me toe en samen regelen we het wel. Voor mij is maar één ding belangrijk, jij moet je 100% onze gast voelen.

Teunie

Teunie

Ik ben Teunie. Ik werk sinds 1999 bij De Camp. Ik werk vooral ‘achter de schermen’. Ik zorg er samen met Erwin voor dat het hele pand van De Camp netjes en schoon blijft. Dat doen we samen, iedere dag omdat de Camp nu eenmaal intensief wordt gebruikt. Als het druk is in het sportcafé, bijvoorbeeld op de zaterdagavonden of bij speciale gelegenheden werk in mee in de keuken.

Ik heb alleen maar hele leuke collega’s waarmee het prettig samenwerken is. Voor of achter de schermen, we doen het samen en met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen zich prettig voelt in De Camp.

Wil

Wil

Hallo, ik ben Wil

Na een onderbreking van 3 jaar ben ik weer terug bij het gezellige team van Sportcafé De Camp.

Het is fijn om op vrijdag jullie gastvrouw te mogen zijn. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Hopelijk tot snel in De Camp

Linda

Linda

Hoi! Ik ben Linda, 20 jaar en ik werk sinds 2019 bij de Camp. Ik ben vooral op vrijdag en zaterdag aanwezig, en je kunt me herkennen aan mijn gekke dansjes of karaoke filmpjes.

Ik vind het geweldig om bij de Camp achter de bar te staan! Je leert veel nieuwe mensen kennen en er is altijd een goede sfeer. Hopelijk zie ik jou snel op de vrijdagavond!

Emma

Emma

Ik ben Emma. Ik werk sinds september 2021 bij De Camp. Ik ben er voornamelijk op de vrijdagavonden. Dat zijn supergezellige avonden. Het sportcafé zit dan vol met zaalvoetballers. Muziek hard aan, de tap loopt en de bitterhapjes komen uit de frituur.

Als ik niet aan het werk ben vind ik het super om met mijn vriendinnen aan de bar te zitten. Ik voel me echt thuis in de Camp. Heb jij ook zin om op vrijdagavond een biertje te komen drinken? Je bent van harte welkom.

Alex

Alex

Ik ben Alex, en werk sinds 2013 in De Camp. Ik ben er niet altijd, maar word ingeschakeld op die momenten dat het lekker en gezellig druk is. Ik werk dan samen met Jolanda en Marco in de keuken. Omdat ik van huis uit opgeleid ben als kok voel ik me in de keuken ook op mijn best.

Ik vind het super om lekker eten te bereiden waar onze gasten dan weer van genieten. Ik zie niet altijd alle gasten, maar krijg wel meer dan regelmatig te horen dat alles lekker, goed verzorgt en voldoende is geweest. Als kok kun je me geen groter compliment geven. Heb je ook zin om een lekker hapje te komen eten? Je bent van harte welkom in ons sportcafé. En als het echt lekker druk is, zou het maar zo kunnen zijn dat ik ook jouw eten heb bereid, en met veel plezier. Eet smakelijk allemaal.

Janny

Janny

Ik ben Janny. Samen met Jan zijn we in 1989 De Camp begonnen. Gestart als een kleine kantine bij een sporthal zijn we in 32 jaar gegroeid naar een groot sport- en zalencentrum en een prachtig Sportcafé waar iedereen graag komt. Het is bij ons gezellig, gastvrij maar vooral heel erg leuk. Zoveel verschillende gasten per dag maken dat geen dag hetzelfde is.

Zelf werk ik niet meer actief, maar ben nog regelmatig te vinden hoor in De Camp. Ik vind het gewoon ontzettend fijn om er te zijn en ik kan niet zonder onze gasten. Achter de geraniums zitten is niets voor mij. Doe mij maar de gezelligheid van ‘de huiskamer van Woudenberg’. Proost allemaal!

Jan

Jan

Ik ben Jan. Samen met Janny ben ik in 1989 de Camp begonnen. Altijd knetterhard gewerkt, en volgens mij niet zonder succes. Ik ben echt trots wat we als familie en al onze werknemers hebben bereikt. Een gezelliger sportcafé dan De Camp ben ik nog niet tegengekomen. Ik ben dan ook ontzettend trots op onze dochter Jolanda en het team om haar heen.

Zelf hou ik me nog bezig met klein onderhoud en zorg ik voor het reinigen van de (sporthal) vloeren. Onderhoud is ontzettend belangrijk. Dan hou je de spullen lang goed. Daarna heerlijk een pilsje drinken aan de bar, want achter de bar kom ik niet meer, daar heb ik lang genoeg gestaan. Heb je ook zin in een pilsje? Dan zie ik je wel verschijnen.

Caithlyn

Caithlyn

Ik ben Caithlyn en ik werk sinds 2022 bij de Camp. Ik ben voornamelijk op de zaterdagochtend en middag achter de bar te vinden. Van kleins af aan kom ik al in de Camp en ik voel me hier ook altijd helemaal thuis.

Het is dan ook mijn doel om al onze gasten zich ook zo thuis mogelijk te laten voelen! Wat ik fijn vind aan werken in de Camp is dat ik samen met mijn familie en lieve collega’s mag werken. Het is voor mij altijd één groot feest!

Komen jullie snel wat drinken bij mij aan de bar? Ik zie jullie snel!

Thijs

Thijs

Hoi! Ik ben Thijs, ik werk sinds 2021 in De Camp, maar ik kom er al mijn hele leven. De Camp is echt een tweede huis voor mij geworden. Ik werk vooral op de drukke zaterdagavonden. Maar ook dan sta ik altijd open voor een praatje en gezelligheid!

Het leukste aan de Camp vind ik dat iedereen elkaar wel kent. Er is altijd wel iets te doen. Ik korfbal in het zaalseizoen ook in de Camp en de sfeer is dan geweldig!

Hopelijk tot snel in het sportcafé!

Stan

Stan

Hoi, ik ben Stan. Ik werk sinds 2022 bij sportcafé De Camp. Op de drukke zaterdagen ga ik helpen in de keuken. Gelukkig hebben we veel drukke zaterdagen, ik zal er dus heel vaak zijn!

Al van jongs af aan kom ik met heel veel plezier in De Camp. Ik kijk uit naar de gezellige, drukke zaterdagavonden en hoop jullie dan te zien.

Marit

Marit

Onze zalen en (sport)hallen

Klik hieronder onder op een zaal voor meer informatie. Kleinere zalen:
Bestuurskamer (max. 10 personen)

Een intieme ruimte waar je met een kleine groep, vanaf 2 personen, rustig kunt vergaderen. Deze zaal wordt veel gebruikt voor (bestuurs)vergaderingen, brainstorms en groepssessies buiten de plenaire sessie. 

 • Grootte: 12m2
 • Capaciteit: maximaal 10 personen
 • Lengte x breedte x hoogte (m): 4 x 3 x 2,5
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Verwarming: Ja
 • Airco: Luchtbehandelink
 • Electravoorziening: Ja
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV-middelen: Beamer en projectiescherm, 65 inch mobiel smart flatscreen

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de podiumzaal.

Bekijk de arrangementen.

Henschoterzaal (max. 20 personen)

Een L-vormige, flexibel in te delen zaal. Dankzij de ramen aan de achterwand van deze zaal, kun je hier genieten van daglicht. Ideaal voor vergaderingen en cursussen.

 

 • Grootte: 68m2
 • Capaciteit: maximaal 20 personen
 • Lengte x breedte x hoogte (m): 7 x 6 x 2,5
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Verwarming: Ja
 • Airco: Luchtbehandeling
 • Electravoorziening: Ja, tot 21 kva
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV-middelen: Beamer en projectiescherm, 65 inch mobiel smart flatscreen

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de podiumzaal.

Bekijk de arrangementen.

Treekerzaal (max. 50 personen)

Een zaal met veel daglicht die op verschillende manieren is in te delen. Deze zaal wordt het meest gebruikt voor workshops, cursussen, vergaderingen en lezingen.

 

 • Capaciteit: maximaal 50 personen
 • Lengte x breedte x hoogte (m): 7 x 9 x 2,5 (71m2)
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Verwarming: Ja
 • Airco: Ja
 • Electravoorziening: Ja, tot 21 kva
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV-middelen: Multimediascherm, beamer met presentatiescherm, 65 inch mobiel smart flatscreen

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de podiumzaal.
Bekijk de arrangementen.

Poortzaal (max. 70 personen)

De Poortzaal is door zijn vierkante vorm flexibel in te delen. Een theateropstelling of carré-opstelling is dan ook geen probleem. Mensen die deze zaal huren, doen dat vaak voor een brainstorm, training, cursus of vergadering.

 

 • Grootte: 85 m2
 • Capaciteit: maximaal 70 personen
 • Lengte x breedte x hoogte (m): 8 x 9 x 2,5 m
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Airco: Ja
 • Electravoorziening: Ja, tot 21 kva
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV-middelen: Multimediascherm, beamer met presentatiescherm, 65 inch mobiel smart flatscreen

Meer ruimte nodig? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Campzaal, Valleihal of Grifthal. Met oppervlaktes tot 1.200m2 bieden deze zalen uitgebreide mogelijkheden voor grote groepen.

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de podiumzaal.

Bekijk de arrangementen.

Onze middelgrote zalen met podium:
Campzaal 1 met podium (max. 70 personen)

De Campzaal is flexibel in te delen. De zaal kan in tweeën worden gesplitst. Bij de Campzaal 1 is er een groot, vast, podium. Een theatervoorstelling, optreden, workshop, lezing of seminar behoort dan ook tot de mogelijkheden.

 

 • Grootte: 10x6x4m (lxbxh), 104 m2
 • Capaciteit: maximaal 70 personen
 • Podium: 4 x 9 meter
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Airco: luchtbehandeling
 • Electravoorziening: Ja, tot 21 kva?
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV-middelen: Beamer aan het plafond, projectiescherm, geluidsversterking, 65 inch mobiel smart flatscreen

Meer ruimte nodig? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Campzaal 2, Campzaal, Valleihal of Grifthal. Met oppervlaktes tot 1.200m2 bieden deze zalen uitgebreide mogelijkheden voor grote groepen.

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de arrangementen.

Campzaal 2 (max. 90 personen)

De Campzaal is flexibel in te delen. De zaal kan in tweeën worden gesplitst. Bij de Campzaal 2 is het deel zonder podium. Workshops, lezingen en seminars worden vaak in deze zaal gehouden.

 

 • Grootte: 10x10x4m (lxblh), 114 m2
 • Capaciteit: maximaal 90 personen
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Airco: luchtbehandeling
 • Electravoorziening: Ja, tot 21 kva?
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV-middelen: losse beamer met scherm, evt. geluidsversterking, 65 inch mobiel smart flatscreen

Meer ruimte nodig? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Campzaal 1 (met podium), Campzaal, Valleihal of Grifthal. Met oppervlaktes tot 1.200m2 bieden deze zalen uitgebreide mogelijkheden voor grote groepen.

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de arrangementen.

Campzaal met podium (max. 200 personen)

De Campzaal is flexibel in te delen. De zaal kan in tweeën worden gesplitst. Dit is de volledige Campzaal met een groot, vast, podium. Een theatervoorstelling, optreden, workshop, lezing of seminar behoort dan ook tot de mogelijkheden.

 

 • Grootte: 16x10x4m (lxblh), 214 m2
 • Capaciteit: maximaal 200 personen
 • Podium: 4 x 9 meter
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Airco: luchtbehandeling
 • Electravoorziening: Ja, tot 21 kva?
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV-middelen: Beamer aan het plafond, projectiescherm, geluidsversterking, 65 inch mobiel smart flatscreen

Meer ruimte nodig? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Campzaal 1, Campzaal 2, Valleihal of Grifthal. Met oppervlaktes tot 1.200m2 bieden deze zalen uitgebreide mogelijkheden voor grote groepen.

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de arrangementen.

Onze grote zalen / (sport-) hallen:
De Bosrand (max. 250 personen)
 • Grootte: 260 m2
 • Capaciteit: tot 250 personen
 • Lengte x breedte x hoogte (m): 26 x 10 x 6 m
 • Vrije overkapping: Ja
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Halverwarming: Ja
 • Electravoorziening: Ja, tot 63 kva.
 • Internetverbinding beschikbaar: Nee
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV Middelen: 65 inch mobiel smart flatscreen

Meer of iets minder ruimte nodig? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Campzaal, Vallei- of Grifthal. Met oppervlaktes tot 1.200m2 bieden deze zalen uitgebreide mogelijkheden voor grote groepen.

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de podiumzaal.

Bekijk de arrangementen.

Valleihal (max. 1.000 personen)
 • Grootte: 1200 m2
 • Capaciteit: tot 1.000 personen
 • Lengte x breedte x hoogte (m): 44 x 24 x 7 m
 • Vrije overkapping: Ja
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Halverwarming: Ja
 • Electravoorziening: Ja, tot 63 kva.
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV Middelen: 65 inch mobiel smart flatscreen

Meer of iets minder ruimte nodig? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Campzaal of Grifthal. Met oppervlaktes tot 1.200m2 bieden deze zalen uitgebreide mogelijkheden voor grote groepen.

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de podiumzaal.

Bekijk de arrangementen.

Grifthal (max. 1.000 personen)
 • Grootte: 1200 m2
 • Capaciteit: tot 1.000 personen
 • Lengte x breedte x hoogte (m): 44 x 22 x 7 m
 • Vrije overkapping: Ja
 • Volledig verduisterd: Ja
 • Halverwarming: Ja
 • Electravoorziening: Ja, tot 63 kva.
 • Internetverbinding beschikbaar: Ja
 • Wifi beschikbaar: Ja
 • AV Middelen: 65 inch mobiel smart flatscreen

Meer of iets minder ruimte nodig? Bekijk dan de mogelijkheden van onze Campzaal of Valleihal. Met oppervlaktes tot 1.200m2 bieden deze zalen uitgebreide mogelijkheden voor grote groepen.

Bekijk de kleine- en medium zalen.
Bekijk de podiumzaal.

Bekijk de arrangementen.

Bestuurskamer max. 10 personen

Campzaal (met podium) max. 225 personen

Poortzaal max. 70 personen

Campzaal 2 max. 100 personen

Campzaal coronaproof

Buitenterrein als evenementen lokatie

Valleihal max. 800 personen

Grifthal max. 1.200 personen

Je vindt een hele hoop over ons Zalen- en Sportcafé op onze website. Het buitenterrein, de (vergader)arrangementen en onze andere zalen. Maar voor een vrijblijvend advies maken we graag tijd. Stuur ons een mail, vul het contactformulier in of bel met 033 286 4748.

Treeker-/ Poortzaal

2 - 70 personen.

Geschikt voor trainingen, cursussen, vergaderingen en workshops.

Bekijk ook onze arrangementen.

Campzaal

2 - 200 personen

Uitermate geschikt voor congressen en (theater)voorstellingen.

Wij hebben ook arrangementen.

Sportzalen

2 - 1.200 personen

Geschikt voor congressen, evenementen en (theater)voorstellingen.

Verschillende arrangementen.

Sportcafé

2 - 250 personen.

Altijd gezellig, lekker en gastvrij. Voor (na-)borrelen, lunch en diner.

Bekijk de mogelijkheden.