Arrangementen

In combinatie met gebruik van onze verschillende zalen kunnen wij u meerdere arrangementen bieden om uw verblijf in ons Sport- en cultureel centrum De Camp nog plezieriger te maken. Volledig ontzorgen zodat u zich helemaal kunt focussen op uw bijeenkomst, vergadering of congres is daarbij ons doel:

1) Arrangement De Camp:
Vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur Onbeperkt koffie, thee, water en koekjes tijdens uw bijeenkomst. Uitgebreid lunchbuffet bestaand uit onze soep van de dag, diverse broodsoorten, diverse kaas en vleeswaren, een warme snack, zoetwaren en melk/karnemelk. Dit arrangement is inclusief zaalhuur en gebruik van internet en wifi, televisie en/of beamer en een flip-over.

2) Arrangement De Camp Plus:
Vanaf 09.00 uur tot 19.00 uur Onbeperkt koffie, thee, water en koekjes tijdens de bijeenkomst. Uitgebreid lunchbuffet bestaand uit soep van de dag, diverse broodsoorten, diverse kaas en vleeswaren, een snack, zoetwaren en melk/karnemelk. Een rondje frisdrank in de loop van de middag en een uitgebreid diner aan het einde van uw bijeenkomst. Uiteraard is ook dit arrangement is inclusief zaalhuur en gebruik van internet en wifi, televisie en/of beamer en een flip-over.

3) Arrangement De Camp Compleet:
Vanaf 09.00 uur tot 22.00 uur: Onbeperkt koffie, thee, water en koekjes tijdens de bijeenkomst. Uitgebreid lunchbuffet bestaand uit soep van de dag, diverse broodsoorten, diverse kaas en vleeswaren, een snack, zoetwaren en melk/karnemelk. Een rondje frisdrank in de loop van de middag, een uitgebreid diner aan het begin van de avond, en een consumptie samen met overheerlijk bittergarnituur aan het einde van uw bijeenkomst. Uiteraard is ook dit arrangement is inclusief zaalhuur en gebruik van internet en wifi, televisie en/of beamer en een flip-over.

4) Arrangementen De Camp Overnight:
Dit arrangement is volledig gelijk aan arrangement De Camp Compleet, aangevuld met een heerlijke overnachting inclusief ontbijt bij Hotel Schimmel in Woudenberg. Waarbij u tevens de mogelijkheid wordt geboden om u en uw gasten met een taxi te halen en te brengen van en naar Hotel Schimmel.

Maar uiteraard behoort ook huur op basis van dagdeeltarief en maatwerk met betrekking tot uw wensen tot onze mogelijkheden. Wij bespreken deze graag met u en vinden altijd samen met u de beste oplossing voor uw wensen.

kaartclub2

icon