logo de camp voor vergaderingen sporten eten en drinken

NIEUWSBRIEF DE CAMP

Nieuwsbrief Sportcafé De Camp najaar 2022

‘We hebben er weer ontzettend veel zin in’

De start van het nieuwe seizoen. Het vakantiegevoel loslaten en weer volop aan de bak. Voor ons is het beide heerlijk. We hebben super genoten van onze vakantie. Dat geldt ook voor het hele team van Sportcafé De Camp. De laatste week van de basisschool vakantie hebben we traditioneel weer gebruikt om samen de hele Camp te poetsen. Muziek aan, motivatie op 100% en knallen met z’n allen. Want zeg nu zelf, weer gaan sporten, vergaderen of cursus volgen in De Camp is toch veel lekkerder wanneer alles spik en span is. Voor ons in ieder geval wel.

Onze nieuwe trainingshal: ‘De Bosrand’

Half april zijn we begonnen met het verbouwen van onze vier squashbanen. Helaas werd er te weinig gebruikgemaakt van dit sportieve gedeelte van De Camp. Jammer voor de squashers die nog wel kwamen, maar we moesten een keuze maken. Vooral omdat de Volleybalvereniging en de Korfbalvereniging blijven groeien in ledenaantal en we een oplossing moesten verzinnen voor het ontstane capaciteitsprobleem. Dat geldt dan vooral voor de trainingsuren in de avond. Het was altijd weer puzzelen wie waar en wanneer kan trainen.

‘De Bosrand’ in aanbouw

‘De Bosrand’ brengt daar (deels) de oplossing voor. Want wat is er keihard gewerkt door o.a. bouwbedrijf Van Lambalgen, Hofland Installatie en schildersbedrijf Bouw. Allemaal geweldige Woudenbergse bedrijven die van de nieuwe trainingshal iets bijzonders hebben gemaakt. Op de kleedkamers na is alles vernieuwd. ‘De Bosrand’ zal als trainingshal gebruikt gaan worden door de volleybalvereniging, tafeltennisvereniging Smash en de korfbalvereniging wanneer ze weer in de Camp komen spelen in het najaar. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat en zijn ervan overtuigd dat onze sporters dat ook zijn.

Nieuwe gezichten in ons team en afscheid van onze Suus

Na vier jaar neemt onze Suus afscheid van het team van Sportcafé De Camp. Suus is in de afgelopen periode samen met haar zoon verhuist van Woudenberg naar Amersfoort. Niet gepland en superspontaan heeft Suus een baan aangeboden gekregen bij Eurofleur in Leusden, en heeft daar ja tegen gezegd. We zijn blij voor onze Suus die hiermee een zo goed als fulltimebaan heeft gekregen. Natuurlijk gaan we haar ontzettend missen en zijn we haar dankbaar voor haar inzet in het team en voor onze gasten. Gelukkig heeft ze aangegeven regelmatig een bakkie te komen doen.

Suus, dank je wel voor alles!

Maar, jullie gaan ook nieuwe gezichten zien in ons sportcafé, en daar zijn we heel blij mee. Thijs van de Wetering is vorig jaar al begonnen. Thijs helpt in eerste instantie in de keuken, maar ook het uitserveren van onze maaltijden gaat hem helemaal goed af. Vanaf dit seizoen staat Caithlyn van Baaren op zaterdag (overdag) achter de bar. Ze gaat met veel plezier beginnen. We zijn onwijs happy dat er weer een jonge ‘Van Baaren’ ons team komt versterken. Ook Stan Vermeer zal gaan meedraaien als het erg druk is. Stan is het jonge broertje van onze Emma. Ook hier opnieuw familiebanden. Helemaal leuk. Stan is een harde werker en enthousiast om te gaan beginnen. Het team van sportcafé De Camp is weer op volle sterkte.

Vernieuwde menukaart

In de zomervakantie hebben we gewerkt aan onze vernieuwde menukaart. Belangrijke aanpassing is dat we naast enkele nieuwe gerechten ook een allergenenkaart hebben gemaakt. Deze allergenenkaart geeft duidelijkheid in de samenstelling van onze gerechten en helpt bij het maken van de juiste keuze als er beperkingen zijn in wat je wel en niet mag en kan eten.

Er zijn twee gerechten die van de menukaart zijn verdwenen:

  • Spareribs met patat
  • Gehaktbal

Maar, uiteraard staan er ook nieuwe lekkere producten op de kaart:

  • Broodje pulled Chicken
  • Carpaccio Wrap

Verder hebben we, buiten de kaart om, iedere zaterdag heerlijke saucijzenbroodjes. Lekker bij een kop koffie of thee, maar natuurlijk ook zo uit het handje.

Vanaf de start van het nieuwe seizoen hebben we standaard ook een glutenvrij broodje als keuze op de kaart staan. Alle luxebroodjes van de menukaart kunnen dan ook op een glutenvrij broodje besteld worden. Dat wordt weer een smakelijk seizoen, ook vanuit onze keuken.

Aankomende activiteiten

Dit jaar bestaat onze volleybalvereniging 50 jaar (eigenlijk 52, maar Corona gooide roet in het eten in 2020…). Voor de zomervakantie is dit uitgebreid gevierd met de leden en hun partners. De jubileumdag was een groot succes. In navolging van het 50-jarig jubileumfeest organiseert Sportcafé De Camp, op initiatief van Bertus Wolfswinkel op 15 oktober a.s. een reünie voor iedereen die in het verleden lid, vrijwilliger, bestuurslid of supporter is geweest. We gaan er een geweldige middag van maken die 15e oktober. Alle teams spelen ook thuis in De Camp op 15 oktober. Er kan ook volop aangemoedigd worden. Heb je of hebben jullie ook zin om te komen? Wil je meer weten? Kijk dan even op onze Facebookpagina en geef je op via de app op het mobiele nummer van Jolanda: 0648550222

Wat gaan we nog meer doen de komende periode:

Op zaterdag 8 oktober gaan we Pub-quizzen. We hebben een uitdagende quiz gemaakt die door onze eigen Linda Ruijter wordt gepresenteerd. We spelen met maximaal 28 teams tegen elkaar. Deze teams bestaan minimaal uit twee en maximaal vier spelers. We hebben vragen in verschillende categorieën, en natuurlijk mooie prijzen voor de winnaars. Wil je nog meedoen? Kijk op onze Facebookpagina en geef je als team snel op.

Terug van weggeweest is onze Mosselmiddag. We gaan samen lekker genieten van mosselen die we op diverse manier bereiden. Lekker met patat, sausjes en salade. Heb je ook zin om mee te komen genieten op 22 oktober a.s.? We beginnen om 16.00 uur en natuurlijk doen we de sporthal open zodat de kids lekker kunnen spelen. Geef je snel op via de mail of app of aan de bar natuurlijk.

Nog iets verder in de toekomst is ons 7e Amstel Zaalvoetbaltoernooi. Op vrijdagavond 30 december kan er weer gestreden worden om de Amstel Wisselbokaal. We hebben plaats voor maximaal tien teams. Willen jullie mee komen strijden om de prijzen en achteraf genieten van een lekker biertje, een hapje en de gezelligheid in ons sportcafé? Geef je dan snel op bij Jolanda: 0648550222

Als team zijn er helemaal klaar voor. Laten we er samen een sportief, gezellig en mooi seizoen van maken.

Tot snel in Sportcafé, Sport- en Zalencentrum De Camp.

Jolanda, Marco en het hele team!

Treeker-/ Poortzaal

2 - 70 personen.

Geschikt voor trainingen, cursussen, vergaderingen en workshops.

Bekijk ook onze arrangementen.

Campzaal

2 - 200 personen

Uitermate geschikt voor congressen en (theater)voorstellingen.

Wij hebben ook arrangementen.

Sportzalen

2 - 1.200 personen

Geschikt voor congressen, evenementen en (theater)voorstellingen.

Verschillende arrangementen.

Sportcafé

2 - 250 personen.

Altijd gezellig, lekker en gastvrij. Voor (na-)borrelen, lunch en diner.

Bekijk de mogelijkheden.