logo de camp voor vergaderingen sporten eten en drinken

NIEUWSBRIEF DE CAMP

Nieuwsbrief De Camp najaar 2021

Nieuwe sfeer, nieuwe menukaart en nieuwe gerechten.

Dat we in De Camp niet stilgezeten hebben tijdens de lock-down is veel van onze gasten al opgevallen. Het hele sportcafé heeft een mooie en chiquere uitstraling gekregen. Wat niet veranderd is, is de gezelligheid!

Wat zijn we bovendien blij dat de anderhalve meter maatregel verdwenen is. Het sportcafé mag weer helemaal bezet zijn. Oké, natuurlijk met toegang d.m.v. de corona QR-code, maar we gaan er nog steeds vanuit dat deze tijdelijk is. Voor ons is deze maatregel in ieder geval beter dan de anderhalve meter. Het is ook echt weer gezellig druk in De Camp op meerdere momenten in de week. 

Vele van jullie zal het wel opgevallen zijn. We hebben een gloednieuwe menukaart. Nieuw van opzet, uitstraling en met enkele nieuwe gerechten. Neem nu bijvoorbeeld onze drie nieuwe en verschillende Nachoschotels. Snel klaar en echt superlekker, als maaltijd maar ook bij een lekker wijntje of biertje. Kom maar gewoon proeven dat werkt beter dan er alleen maar over lezen. 

Nieuwe menukaart met lekkere bekende en heerlijke nieuwe gerechten.

Het sportcaféteam in nieuwe bedrijfskleding.

Het klinkt eigenlijk allemaal zo gewoon, maar wat sportcafé De Camp echt wel bijzonder maakt dat zijn de mensen die er werken. Het team van sportcafé De Camp waarmee we samen alle gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Met allemaal dezelfde professionele instelling en gastvrijheid!

Het draait allemaal om jullie, onze gasten. Of het nu gasten zijn die de hele dag cursus volgen bij ons, of lekker wat eten en drinken na het sporten? Het maakt niet uit. Ieder team is zo sterk als de zwakste schakel hoor je wel eens. Wij hebben geen zwakke schakel, alleen maar geweldige toppers die iedereen zich bij ons thuis laat voelen. ‘De Camp’ gastvrijheid in hoofdletters noemen we dat.

Om het team van De Camp verder aan je voor te stellen, hebben we iedereen in beeld toegevoegd aan onze website. Omdat we trots zijn op ons team, de gastvrijheid en gezelligheid waarmee iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan De Camp en aan het sportcafé. Kijk eens op onze site en ontmoet het hele team van Sportcafé De Camp.

Het team van Sportcafe De Camp ‘op grote hoogte’.

Ook hebben we ons hele team voorzien van nieuwe bedrijfskleding. Uiteraard in onze huisstijl kleuren, want we moeten wel herkenbaar zijn en blijven. Iedereen loopt er weer strak en netjes bij dankzij de hulp van Mandy de Greef en Ropaflex. We zijn heel happy met onze nieuwe bedrijfskleding.

Ons zalencentrum

Ruimte voor congres, lezing of vergadering? Ben je op zoek naar een professionele, gunstig gelegen locatie voor congres, lezing of vergadering in Midden-Nederland? Dan zit je bij Zalen- en Sportcentrum De Camp goed.

We hebben vijf zalen en twee (sport)hallen die we in kunnen zetten voor jouw vergadering, cursus, training, lezing of congres. Met meer dan 220 gratis parkeerplekken direct voor de deur en uitvalswegen naar de A1, A12 en A28, zijn we voor veel bedrijven een geliefde plek om samen te komen.

Alle zalen hebben hun eigen indeling en (technische) mogelijkheden. Dat stelt ons in staat om maatwerk te leveren voor jouw bijeenkomst. Veel of weinig deelnemers? Digitale presentatiesystemen of flip-over nodig? Het kan allemaal in het zalencentrum van De Camp. Voeg daar een eten & drinken arrangement op maat aan toe, en de dag kan niet meer stuk. Voor meer informatie kijk eens op onze site of download ons factsheet zalenoverzicht.

Zalencentrum De Camp is voor vele toepassingen inzetbaar. Op de foto de Campzaal, geschikt voor bijeenkomsten van maximaal 200 personen.

De Camp Zakelijk

Een vergadering buiten de deur van het eigen kantoor? Even weg uit de eigen omgeving? Een presentatie, lezing of congres te organiseren? Ook dan ben je bij De Camp aan het juiste adres. Bijeenkomsten van 2 tot maximaal 1000 personen is voor ons geen probleem. We ontzorgen jou en je gasten volledig.

Alle faciliteiten en arrangementen zijn in huis om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje op onze site of bekijk onze bedrijfsfilm voor een indruk van onze mogelijkheden. Maatwerk is uiteraard altijd bespreekbaar. Neem contact met ons op en samen maken we er een perfecte dag van.

Theater De Camp

De Camp heeft, als onderdeel van het zalencentrum de beschikking over een volwaardige theaterzaal. Een podium compleet met lampen en een geluidsinstallatie biedt mogelijkheden voor voorstellingen, maar kan uiteraard ook voor (bedrijfs)presentaties worden gebruikt. Naast ons eigen Woudenbergse theatergezelschap ’t Scherm maakt het professionele theatergezelschap ‘Oud worden met zorg’ uit Buren meerdere keren per week gebruik van onze theaterzaal. 

100 tot 200 bezoekers per voorstelling genieten én leren van de leerzame voorstellingen van dit professionele theatergezelschap in onze theaterzaal. Wilt u ook komen kijken, genieten, leren van de voorstellingen Dag Mama 1 en 2 en Dichterbij? Kaarten zijn te bestellen via de site van ‘Oud worden met zorg’.

Theatervoorstelling ‘Oud worden met zorg’ in theater De Camp

Sportcompetities en thuiswedstrijden 

Alle ballen rollen en stuiteren weer. Alle trainingen en competities van onze binnensport verenigingen zijn na de zomervakantie van 2021 gelukkig weer begonnen. Dat betekent voor De Camp weer volop sportiviteit en gezelligheid na afloop in ons sportcafé. 

Wil je ook onze Woudenbergse sporters komen aanmoedigen? Kijk dan even op de verschillende sites voor de wedstrijdtijden:

Natuurlijk ben je na afloop van de wedstrijd van harte welkom in ons sportcafé voor een hapje en een drankje. Even gezellig napraten in een ontspannen omgeving. Van harte welkom!

Treeker-/ Poortzaal

2 - 70 personen.

Geschikt voor trainingen, cursussen, vergaderingen en workshops.

Bekijk ook onze arrangementen.

Campzaal

2 - 200 personen

Uitermate geschikt voor congressen en (theater)voorstellingen.

Wij hebben ook arrangementen.

Sportzalen

2 - 1.200 personen

Geschikt voor congressen, evenementen en (theater)voorstellingen.

Verschillende arrangementen.

Sportcafé

2 - 250 personen.

Altijd gezellig, lekker en gastvrij. Voor (na-)borrelen, lunch en diner.

Bekijk de mogelijkheden.