Zaal huren tijdens corona

Als Zalen- en sportcentrum zijn we volledig ingericht op de nieuwe regels, waardoor je ook in de ‘corona-tijd’ veilig een zaal kunt huren. Wij zorgen ervoor dat jij en je gasten eindeloos handen kunnen wassen, kunnen desinfecteren en 1,5 meter afstand kunnen bewaren.

Zaal huren coronaproof

Wil je veilig vergaderen of een bijeenkomst organiseren? We hebben allerlei maatregelen getroffen, zodat we de regels van het RIVM na kunnen leven. Zo kun jij op veilige afstand van elkaar vergaderen, een training volgen of examens kunt afnemen.

We hebben ruimte genoeg, zodat je de 1,5 meter afstand makkelijk kunt bewaren. Ook hebben we meer dan voldoende desinfectiemiddel en handzeep beschikbaar. Ook koffie- en thee kunnen we volledig coronaproof verzorgen!

Zaalverhuur scholen

In ons ruime zalencentrum kunnen we de indeling aanpassen aan jouw wensen. Geschikt voor plenaire lessen, examens afnemen, lezingen, workshops, als stilteruimte om te studeren en meer.

Je vindt ons zalencentrum aan de rand van Woudenberg. We zijn centraal gelegen tussen Amersfoort en Veenendaal en zowel met de auto, het openbaar vervoer en de fiets goed te bereiken. De auto en de fiets parkeer je gratis voor de deur.

Training op afstand

Onze zalen beschikken over internet, een beamer, een (beeld)scherm en geluidsinstallatie. Hierdoor kun je een training op afstand verzorgen.

Je kunt er ook voor kiezen om een grotere zaal te huren, waardoor je de 1,5 meter afstand tussen deelnemers bewaakt. Hierdoor kun je coronaproof een training op locatie geven.

Wil je meer weten, wil je iets organiseren in coronatijd of weet je al wat we voor je kunnen doen? Je kunt ons altijd bellen (033 286 47 48) of mailen (info@decamp.nl) voor meer informatie, om te overleggen of om je zaal te huren. Op basis van het aantal personen en de huidige regels adviseren we je over mogelijkheden.

Coronamaatregelen Zalen- en Sportcentrum De Camp

We houden de regels vanuit het RIVM nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen we direct inspelen op nieuwe maatregelen. Om te kunnen voldoen aan de huidige regels, hebben we al de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Zo kun je als je de Camp binnenkomt en verlaat je handen desinfecteren. Ook maken we binnen ons Zalen- Sportcentrum gebruik van looproutes, om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. Ook maken we de toiletten, algemene ruimtes, deurklinken, lichtknopjes en apparatuur extra vaak schoon.

Naast onze eigen maatregelen, houden we ons ook aan de regels van het RIVM:

  • We geven geen handen
  • We wassen onze handen vaak met water en zeep/desinfectiemiddel
  • Hoesten en niezen doen we in de binnenkant van onze elleboog
  • We houden 1,5 meter, 2 armlengtes, afstand van anderen
  • We blijven thuis bij (lichte) klachten

Treeker-/ Poortzaal

Max. 50 - 70 personen.

Geschikt voor trainingen, vergaderingen en workshops.

Bekijk ook onze arrangementen.

Campzaal

Max. 100 - 200 personen

Uitermate geschikt voor congressen en voorstellingen.

Wij hebben ook arrangementen.

Sportzalen

Max. 800 - 1.000 personen

Voor congressen, evenementen en voorstellingen.

Verschillende arrangementen.

Sportcafé

Max. 250 personen.

Voor (na-)borrelen, lunch en diner.

Bekijk de mogelijkheden.